Η εταιρία ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής και τοποθέτησης τζακιών για περισσότερο από 30 χρόνια. Γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη τόσο του παραδοσιακού όσο και του σύγχρονου ενεργειακού τζακιού και αποτελούμενη από τεχνίτες με πολυετή εμπειρία και μοναδική δεξιοτεχνία στην τοποθέτηση πέτρας όπως επίσης μαρμάρου και γρανίτη, έχει καθιερωθεί σαν μια από τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο.

Έχοντας οδηγό και συνοδοιπόρο τον Χρήστο Γιαννούδη, έναν από τους πλέον γνωστούς και διακεκριμένους τεχνίτες του χώρου με μεράκι και αγάπη για την δουλειά του, τις ειλικρινείς και φιλικές πελατειακές σχέσεις και μοναδική συνέπειά του, η ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ απαριθμεί πλέον εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες.

 

 

Η εταιρία ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ διαθέτει μια πλήρη γκάμα τζακιών (κλασικό, παραδοσιακό, μοντέρνο, ενεργειακό) επενδύσεων (μάρμαρο, γρανίτη, πέτρωμα, πωρόλιθο, πυρότουβλο) και εστιών (ενεργειακή οικολογική καύση).

Παράλληλα με την συνεργασία της με μεγάλους οίκους τζακιών και εστιών η εταιρία ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ έχει δημιουργήσει τα δικά της μοντέλα σε μία σειρά σύγχρονων ενεργειακών τζακιών.

 

Η εταιρία ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ βρίσκεται πάντα κοντά σας για την ενημέρωση σας καθώς και για να λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε όσον αφορά την επιλογή, λειτουργία, μετατροπή ή αναβάθμιση τζακιού.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας τηλεφωνικώς, με fax, με email ή να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο.

 

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους